Post image

5 mënyra se si kodet QR mund të nxisin trafikun në blogun tuaj

A e dini se nga 1.9 miliardë faqe interneti, mbi 600 milionë prej tyre kanë një blog?

Shumë nga këto blogje përfshijnë fjalë kyçe, përdorin imazhet më të mira, ndërtojnë lidhje prapa, etj., dhe megjithatë luftojnë për të drejtuar sasinë e dëshiruar të trafikut.

Nëse po kërkoni të provoni diçka unike për të rritur trafikun e blogut tuaj, keni ardhur në vendin e duhur.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si mund të gjeneroni më shumë trafik në blog duke përdorur kodet QR.

Por përpara se të fillojmë, le të kalojmë shpejt se çfarë janë kodet QR.

  1. Caktoni një kod QR për çdo postim dhe kategori në blog 77% e përdoruesve të internetit lexojnë bloge rregullisht. Nëse u pëlqen ndonjë prej tyre, ata nuk hezitojnë ta ndajnë atë në rrethet e tyre.

Kur ata e bëjnë këtë, inkurajon njerëzit e tjerë me të njëjtin mendim që të klikojnë në lidhje dhe të lexojnë postimin në blog. Në këtë mënyrë, ju mund të rrisni trafikun e blogut tuaj. Por, kopjimi i URL-së dhe ngjitja e saj është e lodhshme për shumicën e përdoruesve.

Pra, duhet t'u ofroni atyre opsione të lehta për ndarjen. Një prej tyre është caktimi i një kodi QR URL për çdo postim dhe kategori në blog.

Kur përdoruesit duan të ndajnë një postim në blog, ata mund ta përdorin këtë kod QR dhe ta ndajnë atë. Njerëzit thjesht mund të skanojnë kodin QR për të lexuar postimin tuaj.

Tepër e lehtë dhe moderne!