Post image

10 mënyrat kryesore për të rritur në mënyrë efektive listën tuaj të postës elektronike

Mbajtja e listës së emailit të kompanisë suaj të freskët është më e rëndësishme nga sa mund ta kuptoni. Pa masa proaktive nga ana juaj, një listë e-mail do të bëhet bajate me kalimin e kohës. Në fund të fundit, njerëzit ndryshojnë adresat e tyre të emailit, braktisin llogaritë dhe çabonohen rregullisht nga komunikimet me email.

Duke hequr dorë nga rritja e listës tuaj të postës elektronike, ju mund të maksimizoni potencialin e saj. Nuk jeni të sigurt se ku të filloni?

Ka të gjitha llojet e mënyrave praktike dhe efektive për të filluar rritjen e listës suaj të emailit sot. Këtu janë 10 mënyrat kryesore:

Kodet QR

Do të bini dakord kur themi se kodet QR janë kudo. Dhe, me të drejtë. Këto ditë, më shumë tregtarë po gjejnë sukses duke përdorur kodet QR për të rritur listat e postës elektronike.

Në mënyrë të veçantë, kjo bëhet duke shtuar kode unike QR në një gamë të gjerë materialesh marketingu, të tilla si:

kartat e biznesit dixhital, reklama të printuara, fletushka, tabela dhe pankarta, billborde, dhe faturat. Këto kode QR inkurajojnë njerëzit t'i skanojnë ato me telefonat e tyre inteligjentë. Nga atje, përdoruesve u kërkohet të fusin adresat e tyre të emailit ose çdo informacion tjetër që tregtarët dëshirojnë të mbledhin.

Marketingu i kodit QR është veçanërisht efektiv kur markat u ofrojnë konsumatorëve diçka në këmbim të adresës së tyre të emailit. Kjo mund të përfshijë një kod të veçantë kuponi ose zbritje.